Hopp til hovedinnholdet

Hei! De siste dagene jeg hatt en konstant følelse av ubehag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De siste dagene jeg hatt en konstant følelse av ubehag. Pusten min er ugjevn, kroppen min skjelver og jeg har helt ærlig bare lyst til til å låse meg inn på et rom der ingen kan finne meg og aldri komme ut igjen. Tårene presser på og jeg har slitt litt med å komme meg ut av sengen. Det føles ut som at magen min vrir seg og jeg er litt svimmel eller ør i hodet. Jeg forstår ikke hvor dette kommer fra i det hele tatt, men jeg kan ikke slutte å skjelve og jeg er plutselig redd for å gå ut med vennene mine. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg skriver dette, men jeg lurer bare på om noen kan fortelle meg hva som er galt, for jeg tør ikke si det til noen andre.

SVAR

Besvart 08.08.2018 13:35:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle