Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke følt meg som meg selv det siste året. Hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har ikke følt meg som meg selv det siste året og lurer på hvem jeg burde snakke med. Jeg vet ikke hva som skjer med meg, men jeg har begynt å tvile på meg selv og jeg har nesten sluttet å spise mat. Jeg føler meg ikke bra nok for noen på noen måte. Jeg har tenkt mye på selvmord og det føles ut som jeg ikke er alene i hodet mitt. Jeg har latet som at alt har vært fint og nå klarer jeg ikke å styre følelesene mine. Jeg gråter hver kveld og føler meg ensom og deprimert. Det er ingenting som gjør meg glad lenger. Karakterene mine har blitt dårligere og jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare alle problemene mine til noen. Jeg vil ikke snakke med et familie medlem. Er det noen på skolen jeg kan snakke med, eller et nummer jeg kan ringe anonymt og snakke? Beklager hvis det ble for lang tekst.

SVAR

Besvart 08.08.2018 15:28:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle