Hopp til hovedinnholdet

Har ei venninne som sliter veldig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ei veninne på 16 år. Hun har hatt det vanskelig veldig lenge. Hun har prøvd å ende livet sitt gjentatte ganger, men har heldig vis aldri fått fullført. Nå i det siste har hun begynt å ruse seg og stikker fra politiet. Hun har gått til mange psykologer, men "føler ikke at det hjelper". Jeg er meget beskymret for henne og tenker mye på henne. Jeg har hittil blitt veldig sliten selv, av å gå rund og lure på om hun fortsatt lever. Jeg får som regel kun besked når noe så alvorlig har skjedd etter at hun har blitt innlagt på sykehus. Jeg kunne virkelig hatt bruk for noen råd på hvordan jeg kan hjelpe henne med å få det bedre.

SVAR

Besvart 07.08.2018 17:22:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle