Hopp til hovedinnholdet

Sliter med sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om jeg har sosial angst... Jeg er hele tiden redd for å gå bort til en gruppe mennesker, selv om disse menneskene kan være ganske gode venner av meg.. Når jeg setter meg sammen med de snakker jeg også mest med en person, stille. Jeg er påenmåte redd for å snakke mens alle hører på. Jeg liker heller ikke å snakke i telefonen så ofte, usikker på hvorfor.. Ofte da jeg er på butikken så virker det som om jeg er redd for å møte må noen jeg kjenner, og hvis jeg gjør det kjenner jeg at jeg liksom blir flau på et vis... Hjerte begynner å dunke fortere å jeg kjenner jeg rødmer.. Jeg vil ikke ha det sånn... Kan dere hjelpe?

SVAR

Besvart 10.08.2018 11:29:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle