Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvordan glemme vonde minner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei kjære Ung.no, Jeg er en gutt som sliter med vonde minner fra min fortid. Jeg sliter spesielt med det å la være å tenkje på det eller glemme det. For ca 5 uker siden fikk jeg kjeft i min fosterhjem. Fosterforeldrene kjeftet hardt på meg for at jeg hadde gjort en stor feil. Dette har aldri skjedd før. I dag så sitter jeg og grubler på det som har vært i min fosterhjem. Jeg vil prøve å glemme disse vonde minnene, men jeg klarer det ikke. Jeg prøver å være sosial og komme meg ut på ting for å slutte å gruble på dette, men det ser ikkje ut til å virke. Når jeg skal sitte for meg selv så grubler i på det som har skjedd. Når jeg grubler på dette så får jeg vondt i magen, jeg puster tungt, får vondt i brystet, og sliter med å sove. Disse vonde minnene tar for mye plass i hverdagen min. Det føles ut som jeg ikke er trygg på mine fosterforeldre. De har såret meg virkelig og det har gått ut over meg.Jeg har aldri sett dem så kjempe sinte før. Hvordan kan jeg slette vonde minner?

SVAR

Besvart 19.08.2018 13:33:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle