Hopp til hovedinnholdet

Seksualiteten krever veldig mye fra meg. Trang til å ha sex med pene jenter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, seksualiteten min krever veldig mye fra meg. Kanskje er det greit å nevne at jeg også har slitt lenge med sosial angst og en krevende depresjon i flere år. Hjernen min overreagerer enormt når jeg ser attraktive jenter. Det er akkurat som om jeg får en kortslutning i hjernen. Det som gjør dette ekstremt psykisk krevende for meg er at jeg ikke bare kan ha sex med dem. Det er akkurat som jeg går fullt på instinkt når jeg ser deilige jenter. Det er enormt frustrerende å gå forbi jenter på gata for eksempel. Jeg tørr ikke lengre å gå ut. Jeg vet at dersom jeg kommer til å se fine jenter, blir jeg super frustrert og vil bare isolere meg med en gang. Det krever så mye fra meg at jeg ikke har noe motivasjon til å gjøre noe alene lengre, eller noe sosialt ute generelt. Min psykolog har ikke evnen til å hjelpe meg med dette. Kanskje ingen som har. Dette hørtes kanskje ut som et latterlig problem, men denne trangen til å ha sex med jenter ødelegger hele mitt sosialt liv. Takk.

SVAR

Besvart 26.08.2018 20:43:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle