Hopp til hovedinnholdet

Faren min slår meg, søsknene mine og moren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil si at faren min er en gal og syk type.. han slår meg og søsknene mine hele tiden.. han slår moten min også.. og truer henne med kniv... jeg bare lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å ha han langt fra oss.. jeg vil bo med moren min og søskene mine men jeg vil ikke være i nærheten av han.. han har slått meg en halv time før jeg skrev denne meldingen.. noen gang så pleier han å slå meg mens jeg sover også sier han at jeg ikke skal på skolen dagen etter

SVAR

Besvart 29.08.2018 17:20:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle