Hopp til hovedinnholdet

Sliter mye med å være deppet. Utsatt for seksuelt overgrep 3 år siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg sliter mye med å være deppet og nå måtte jeg bare skrive, fordi nå er det ofte jeg er lei meg. uten en grunn blir jeg lei meg, men får tre år siden ble jeg seksuelt overgrepet fordi jeg var dum nok og sendte naken bilder av meg:( og det er mye som skjer og jeg orker ikke mer av det! det er håndball, skole, lekser, karakterer og familie og sikkert no mer. og jeg vet ikke alltid hvorfor jeg griner. Griner sikkert en-tre ganger om dagen og vil ikke prate med mamma og pappa om det, føler at jeg ikke kan snakke med dem:( lurer på om dere har noen tips?

SVAR

Besvart 03.09.2018 12:48:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle