Hopp til hovedinnholdet

Sliter med ensomhet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sliter mye med ensomhet. Jeg flyttet i sommer tilbake til hjembyen min etter fire år i utlandet og føler meg ofte ensom fordi det er ingen på skolen som jeg "klikker" noe særlig med. Jeg prøver å henge meg på de andre i klassen, men i det jeg har forlatt skolen og det er helg og sånt så renner de negative tankene over meg. Jeg føler at jeg ikke har noen å være med eller har noen nære venner og gruer meg ofte til helgene fordi jeg er den som sitter hjemme. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.09.2018 17:24:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
account_circle