Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha en muslimsk kjæreste?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som er kristen, men heg har forelsket meg i en muslimsk gutt som er 2 år eldre enn meg. Vi liker hverandre, men når jeg tulle prater med storebroren min om kjærester ogsånt sier han at han ikke vil at jeg skal bli sammen med en muslim fordi bibelen sier det og fordi de er slemme. Jeg blir lei meg fordi han er super snill og vi vil være sammen, men religionen til familien min (kristendom) sier at jeg ikke kan. Har ikke snakket med dem om det fordi de mener at jeg er for ung for kjæreste. Er det bra å ha hemmelig kjæreste? Jeg leste på nettet at vis du er kristen så bryter du en bibelsk "regel" av å bli sammen med en ikke kristen. Hilsen jente 13.

SVAR

Besvart 16.09.2018 19:30:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle