Hopp til hovedinnholdet

Er lei meg og redd for en venninne. Mye psykiatri. Hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg snakker for en venn, hun ikke vet at jeg gjør dette for hennes og for min skyld. Helsesøster og psykolog har brutt taushetplikt før tørr ikke å snakke med dem. Hun er bestevennina mi og hun er den eneste jeg har i hele livet mitt, familien min eller de andre "vennene" mine vet ikke om henne. (Disse andre vennene mine er slemme mot meg så derfor så er de egentlig ikke venner) Hun har muligens(veldig høyt sannsynlig) bipolar lidelse, begge har vært igjennom ting. Nå er hun i en depressiv periode igjen(etter å ha vært veldig glad) hvor hun ikke svarer osv, varer ca i 1 uke Da blir jeg skikkelig lei meg, da gråter jeg som bare hjuling og ser og hører ting som ikke er der og blir sint på alt og alle hele tiden. Det er ikke hennes feil og det vet jeg, men jeg har ingen andre venner og en forferdelig familie. Alle på skolen vet om hvem jeg er og det er ikke trygt siden jeg har blitt mobba siden barneskolen.+jeg er redd for at hun skal ta livet sitt en dag. Hjelp meg+henne! Svar fort!

SVAR

Besvart 14.09.2018 01:05:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle