Hopp til hovedinnholdet

Har i det siste fått høy puls, gråter, skjelver - spesielt blant folk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har i de siste ukene opplevd at jeg har fått høy puls, får en stor klump i magen, blir skjelven og det føles ut som alt i kroppen vrenger seg når jeg er på steder med mange folk. For eksempel i går måtte jeg forte meg ut av matbutikken og rett ut for å få frisk luft. Følte på en måte at alle som var der så på meg, og at hyllene kom nærmere og nærmere mot meg. Jeg begynte å gråte ukontrollert og bare satt meg ned. Men heldigvis kom moren min og fikk roet meg ned. Klarte ikke å kjøre hjem engang (scooter) så jeg måtte ha mamma på øret hele vegen hjem igjen. Føler at det samme skjer på bussen, i gangene på skolen og generelt der det er mange folk, spesielt fremmede. Hva kan det her være? Vil ikke ha det sånn her mer :( håper dere svarer :/

SVAR

Besvart 11.09.2018 18:45:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle