Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter psykisk, hvem kan hjelpe meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har smitt veldig psykisk nesten hele livet. Begynte på BUPP da jeg var 14 og gikk der et år. Det hjalp ikke noe, ble henvist til UPP og det opplegget virket bare helt tullete så det sluttet jeg på. Skolen vet om problemene og læreren sa jeg burde snakke med helsesøster, og at hun skulle kontante helsesøster. Tror kanskje hun har glemt det, hun har i hvert all ikke gjort det enda. Snakket litt mye helsesøster på den forrig skolen min, men det var veldig lite. Jeg synes det er så vanskelig å be om hjelp og keg vet ikke hva jeg skal gjøre. Lærere og foreldre vet at jeg sliter men ingen skaffer meg hjelp eller hjelper meg å finne ut hvem jeg kan snakke med. Hva burde keg gjøre? Var ikke fornøyd med BUPP, er det noen andre steder man kan få hjelp? Sliter med depresjon. Jeg føler ingen bryr seg. Har begynt på danselinja og har mange arr på låret etter selvskading, må ha på meg balletdrakt og keg kan se at de andre i klassen diskré stirrer på låret. Synes det er så ubehagelig.

SVAR

Besvart 15.09.2018 20:20:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Rett til helse- og omsorgstjenester

Alle har rett til nødvendige helse- og omsorgstjenester. Trenger du hjelp til helsetjenester eller til å klare deg i dagliglivet? Henvend deg til kommunen din.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle