Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke leve mer!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år, som går i 10. klasse. Jeg har 1 venninne, og det er alt. Jeg blir sett ned på av de i klassen min, og det blir ikke bedre. Jeg har fått i klasse med de i 10 år, og jeg får ikke flere venner en ho ene jeg har. Og jeg og ho har et «av og på» vennskap. Noen ganger er vi venner, andre ganger ikke. Jeg er forkelsket i en gutt i klassen min, og jeg VET at han ikke er forelsket i meg... Jeg har flere ganger i det siste, tenkt på hvordan alle andre hadde hatt det uten meg, og at alt hadde blitt lettere om jeg bare hadde dødd.. Jeg er lei meg, og klarer ikke lenger å smile. Jeg ler ikke av noe, og er bare sur og lei meg hele tiden. Jeg orker ikke å leve mer! Jeg har det forferdig!

SVAR

Besvart 16.09.2018 18:01:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle