Hopp til hovedinnholdet

Jeg takler tap veldig dårlig. Kan ty til vold og er sint hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg visste ikke hvilken kategori jeg skulle ta men tok bare denne. Jeg er går i 9 klasse på ungdomskolen. Jeg spiller fotball og er ganske god. Jeg er god i de fleste idretter egentlig. Jeg er hater å tape over alt på jord og jeg takler det ikke. Jeg er veldig glad i å vinne og strekker med noen ganger litt for langt kanskje. Bestevenninna mi spiller også fotball, men hun bruker ikke så mye tid på det og stanser ikke, noe som da resulterer i at jeg er bedre i fotball. Vi er ganske like når det kommer til andre ting, jeg vinner det meste siden jeg pusher meg ekstremt mye for å slå alle. Men de få gangene hun vinner, blir jeg så sint. Det koker inne i meg og jeg pleier ofte og komme med spydige kommentarer og hvis hun ikke lar meg være i fred, så har jeg brukt vold. Jeg føler meg veldig slem, og jeg vet det er min feil. Jeg bare klarer det ikke, jeg er så sint hele tiden. Mest når jeg taper og når andre irriterer meg. Hvis jeg prater med noen om dette, så kommer de til å hate meg.

SVAR

Besvart 18.09.2018 23:22:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle