Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det mulig å få snakket med en psykolog utenfor BUP gratis?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har tidligere slitt med depresjon. Jeg har snakket med noen på BUP, men følte meg ikke trygg nok på meg selv eller personen jeg snakket med, så jeg fortalte ikke egentlig hva som var problemet. Etter 5 ganger eller noe ble jeg skrevet ut og lovet at jeg skulle ta kontakt igjen hvis jeg følte meg deprimert igjen. En uke senere fikk foreldrene mine et brev i posten hvor det sto skrevet de tingene jeg hadde snakket om, noe jeg ikke synes er helt greit. Jeg har derfor ikke tatt kontakt igjen, selv om jeg har fortsatt å være deprimert nå i et år etter at jeg slutta på BUP. Jeg har prøvd å bli kvitt depresjonen selv, men tankene sitter liksom igjen og dukker opp hele tiden. En stund slutta jeg også å ha selvmordstanker, men de er tilbake nå. Tror ikke jeg helt klarer dette selv og lurer på om jeg skal ta kontakt med noen for å ha jevnlige samtaler. Er det mulig å få snakket med en psykolog utenfor BUP gratis, eller må jeg snakke med lege først for så å bli sendt til BUP?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer