Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil kutte meg selv eller bare forsvinne. Gråter hver dag, hater livet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil bare kutte meg selv eller bare forsvinne. Gråter hver dag og hater livet. En gutt som jeg elsket lekte med følelsene mine og jeg trodde han likte meg, men så slutta han å ta kontakt som om jeg ikke eksisterte. Prøvde å skrive til han idag og han spurte hvorfor jeg skrev til han, så sa han at han hadde kjæreste. Han sa ikke unnskyld eller noe. Som om jeg ikke betydde noe, som om jeg var et leketøy for å leke med. Vil bare kutte meg selv. Han sa ikke unnskyld for at han strøk meg over munnen, for at han lekte med håret mitt, for at han holdt meg masse i hånda. Problemet er at jeg ikke klarer å glemme han..han var den første jeg elsket. hva skal jeg gjøre? Hater livet mitt.

SVAR

Besvart 23.09.2018 13:51:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle