Hopp til hovedinnholdet

Har jeg sinneproblemer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har jeg sinneproblemer? Jeg blir lett irritert og er veldig urolig. når jeg blir sinna er det en følelse at noe kokker over i hode. Når jeg krangler med mamma eller pappa blir jeg så irritert at jeg vil slå til dem, det har hent en episode hvor jeg klorte pappa i panna så han begynte å blø litt. Men nesten vær gang etter jeg har vært sinna starter jeg å gråte. Noen ting jeg gjør når jeg er sinna er å slamre med døra, banne, hylle, skrike, rope, får en følelse at jeg må slå noe eller noen, jeg har blitt testet for ADHD 2 ganger men de har alltid kommet fram til at jeg ikke har det. Hvordan skal jeg slutte å bli så sint?. Håper på svar hilsen jente 13år

SVAR

Besvart 30.09.2018 15:11:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Det er normalt å bli sinna, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Hender det at du slår? Da kan det hende du har et volds- eller aggresjonsproblem. Les om faresignalene og hvordan du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle