Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg snakker m hu, ville det hjulpet hu da? Profesjonell hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Kjæresten min et veldig ofte nede, og har det ikke bra. Hun vet ikke hva hun skal gjøre av seg. Og orker ikke mer. Hun bor langt unna meg men vi har snakket lenge over nettet, og møttes noen ganger. Jeg ber hu dra til legen men hun sier at hun ikke vil. Hun nekter. Hun vil bare fortelle ting til meg og ingen andre fordi hun ikke stoler på noen andre. Så jeg lurte på om hvis jeg snakker m hu, ville det hjulpet hu da? Eller trenger hu en «profesjonell» til det. I så fall, hva skal jeg gjøre? Jeg er veldig bekymret

SVAR

Besvart 30.09.2018 18:20:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle