Hopp til hovedinnholdet

Alt er en katastrofe, jeg takler ikke mer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter mye med meg selv. å jeg går til psycholog men det hjelper ikke stort. jeg er konstant aleine. å har en følelse på at jeg ikke takler mer. at jeg bare vil gi opp. problemet er at jeg har hatt en litt for jævlig oppvekst. det har lissom ikke vært noe alkohol inn i bildet men. jeg har blitt utsatt for vold både av mor og far. men det jeg skal fram til. jeg takler ikke mer. minnene mine fosser inn hele tiden. jeg sitter å griner hele tiden. å jeg fikk akk en diagnose om at jeg er suicidal. og mamma overreagerer om at jeg ikke får lov til å være aleine. men vil heller ikke være aleine så ja. men jeg takler ikke mer. jeg sover max 3 timer om natta, jeg er fra værende fra venner og alle blir sinte på meg fordi jeg ikke alltid reagerer lenger. jeg smiler aldri. alt er en katastrofe. Jeg takler ikke mer. det går ikke

SVAR

Besvart 28.09.2018 18:42:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle