Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i gutt i klassen, men usikker på om han liker meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er forelsket i en gutt i klassen, men jeg er usikker på om han liker meg. Han ser mye på meg, men sier at han vil være venner. Jeg har ikke fortalt han at jeg liker han. Jeg har crohns sykdom og det gjør at jeg blir usikker med forhold og sånt, siden magen min lager mange rare lyder. Er redd for at han synes det er teit eller morsomt ettersom det er et sårt tema. Sliter også med angst; for å stole på folk, si noe feil osv. Trenger hjelp

SVAR

Besvart 03.10.2018 09:08:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle