Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg ikke er meg selv lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg ikke er meg selv lenger. Jeg sliter med konsentrasjonen på skolen og når jeg er på skolen sitter jeg bare å tenker over hva lærere og noen elever i klassen gjør som irriterer meg. Jeg tenker også hele tiden at jeg ikke bryr meg. Feks om jeg får en dårlig karakter på denne prøven, det går fint. Om jeg kommer forsent på skolen jeg bryr meg ikke. Når jeg kommer hjem har jeg null energi. Jeg orker ikke rydde klærene mine eller gjøre noen ting. Det eneste jeg gjør når jeg kommer hjem er å ligge i senga og se på serier som jeg ikke klarer å konsentrere meg om. Samtidig så spiser jeg så mye usunt. Jeg kan spise kake. is, brødskive og til slutt sjokolade. Jeg syntes det er veldig slitsomt å ha det sånn, og det er ikke denne personen jeg ønsker å være. Når jeg ser på serier tenker jeg hele tiden Åå sånn vil jeg ha det eller sånn vil jeg gjøre. Jeg tenker at det er et sånt liv jeg vil ha. Jeg blir veldig sliten av å ha disse tankene. Hva kan jeg gjøre for å endre dette??

SVAR

Besvart 02.10.2018 21:22:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle