Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil være en god venn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, venninna middag er veldig trist og nedenfor hun har vært det i snart ett år, pappaen hennes har fått ny familie og flyttet til Spanina, storesøsteren hennes har flyttet, kusina har prøvd på selvmord, og mammaen har fått ny mann, hva skal jeg gjøre for og være en god venn? J føler meg hjelpesløs. Og jeg vil være en god venn.

SVAR

Besvart 07.10.2018 23:03:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle