Hopp til hovedinnholdet

Bekymrer meg for en gutt som er voldelig mot andre barn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 16 år som har fått voldelige trusler av en gutt på 8-10 år med syrisk opprinnelse. Jeg satt på ei huske (jeg hadde vært der flere ganger før) med headset på ørene, og jeg så han med en pinne og en fotball bak ryggen min med sidesynet. Men tenkte ikke mer på det. Så et øyeblikk snudde jeg meg for å se etter han, bare for å passe meg (han er ikke så særlig snill mot noen av barna i nabolaget). Da ser jeg han har tatt noen skritt nærmere med en posisjon som sier at han er fit for fight og skal slå meg til bakfra. Og dette gjentar seg en 3-4 ganger. Dette begynte å gi meg mistanker om det hele tatt var trygt å være der. Men til tross for at han ikke greide å slå meg med pinnen, kastet jeg den med et veldig forbanna humør på sjøen som vi bodde ved. Dette varte kun en dag, og jeg skal uansett flytte, så det kommer ikke til å vare lenge. Men min bekymring er at han kommer til å være voldelig mot de andre barna i nabolaget og ønsker å sette en stopper for dette.

SVAR

Besvart 13.10.2018 11:02:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle