Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli kul og populær?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i 9. klasse, altså andre året på ungdomsskolen og jeg trives helt passe i klassen. Mange i klassen er litt «kulere» og rikere enn meg. Vet jeg ikke skal blande meg i andres økonomi, men de går KUN med merkeklær sier ikke alltid fine ting om billigere klær. Jeg har ganske lenge følt at jeg er middels pen, ikke stygg, men ikke veldig pen heller. Men nå begynner jeg å tvile. Hver gang jeg ser en annen jente tenker jeg alltid «hun var pen! Hvorfor er ikke jeg like pen?». Det er også få gutter som snakker og snapper med meg. Min beste venn som jeg har kjent i 9 år er heller ikke sp grei lengre. Hver gang jeg sier noe ser hun vare rart på meg eller sier ting som «okei..» og ofte når jeg snakker til henne snur hun seg og snakker til andre. Jeg har to gode venner i klassen, men hun ene er veldig ofte borte fra skolen. Jeg har også mange gode venner i stallen som alltid er der for meg, men i 9. har jeg bare trivdes dårligere og dårligere.Ønsker å bli kul og populær på skolen! Hjelp

SVAR

Besvart 14.10.2018 19:15:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å være med i den kule gjengen?

Føler du deg litt utenfor iblant? Er du ikke en del av den «kule» gjengen? Skulle du ønske at de kule inkluderte deg oftere?

Frykt ikke! Du er ikke alene. De fleste føler seg iblant litt utenfor. For de fleste er nemlig ikke en del av den kule gjengen.

Skrevet av ungdomsjournalistene Lars Ingar og Dina.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle