Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg bli kul og populær?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i 9. klasse, altså andre året på ungdomsskolen og jeg trives helt passe i klassen. Mange i klassen er litt «kulere» og rikere enn meg. Vet jeg ikke skal blande meg i andres økonomi, men de går KUN med merkeklær sier ikke alltid fine ting om billigere klær. Jeg har ganske lenge følt at jeg er middels pen, ikke stygg, men ikke veldig pen heller. Men nå begynner jeg å tvile. Hver gang jeg ser en annen jente tenker jeg alltid «hun var pen! Hvorfor er ikke jeg like pen?». Det er også få gutter som snakker og snapper med meg. Min beste venn som jeg har kjent i 9 år er heller ikke sp grei lengre. Hver gang jeg sier noe ser hun vare rart på meg eller sier ting som «okei..» og ofte når jeg snakker til henne snur hun seg og snakker til andre. Jeg har to gode venner i klassen, men hun ene er veldig ofte borte fra skolen. Jeg har også mange gode venner i stallen som alltid er der for meg, men i 9. har jeg bare trivdes dårligere og dårligere.Ønsker å bli kul og populær på skolen! Hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer