Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg ikke er god nok for andre, så jeg hater livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste månedene har jeg følt at jeg ikke er god nok for noen og at folk alltid velger andre over meg. Det har egentlig alltid vært sånn, men nå er det bare blitt enna verre. Mange av vennene mine går på en annen skole, som jeg gikk i klasse med før og vi møtes aldri lenger.. Og de vennene jeg hadde fra barneskolen som går på samme skole som meg, har glemt meg, og er bare med andre venner. Og jeg føler at jeg har nesten ingen venner mer. Og føler at ingen egt bryr seg om meg, selvom jeg vet at det er mange som er glad i meg. Jeg liker også en person, som jeg var med hele tiden før og jeg følte jeg kunne snakke med han om alt og han forsto meg alltid og var veldig morsom. Men nå har jeg «mista» han og, og når jeg prøver å snakke med han sender han bare korte svar og bryr seg ikke. Så jeg hater livet mitt. Ingen vet hvordan jeg egt har det. Noen tips til hvordan jeg kan tenke mer positivt?

SVAR

Besvart 17.10.2018 12:33:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle