Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ganske deprimert, ingen liker meg, ønsker meg en kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, litt usikker på hva jeg skal skrive, men skal prøve så godt jeg kan. Følger meg ganske deprimert. Følger at jeg er alene og at ingen liker meg. Hadde jeg hatt en kjæreste hadde det vært ganske annerledes tror jeg, men det har jeg ikke og jeg aner ikke hvordan jeg skal få en. Har prøvd flere ganger å skaffe kjæreste, men har aldri funnet noen som liker meg tilbake. Jeg vet at dette høres veldig smått ut (er også andre ting, men det klarer jeg ikke å beskrive her), og dette er noe jeg ikke klarer å slutte å tenke på, tenker også hele natten uten å få sove. Jeg skjønner helt ikke hvorfor jeg ikke blir likt. Gråter også ganske ofte. Dette er vel teknisk sett ikke et spørsmål, men fint å vite at noen kommer til å lese dette og bry seg litt hvertfall, selvom det høres ut som småtteri. Har ingen andre å snakke med så dette er fint.

SVAR

Besvart 18.10.2018 22:31:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle