Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt med selvskading og får mer selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg mer og mer sliten og trøtt. Jeg går på fotball, men de siste ukene så har jeg ikke hat lyst å trene. Jeg har nesten mistet alt motivasjon til å gjøre noe, jeg har gått ned i karakterer. Før fikk jeg fikk jeg 9 timer søvn, men de siste ukene har jeg bare fått 5-6 timer. Jeg begynte med selvskading. Jeg føler meg mer verdiløs,håpløs og at jeg skammer familien min. Jeg får mer selvmordstanker. Har ikke snakket med noen om dette.

SVAR

Besvart 16.10.2018 21:08:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle