Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min syntes vi vokser fra hverandre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 16 år og har vært sammen med en jente i over 2 år. Vi gikk på samme ungdomsskole men nå har vi begynt på forskjellig vgs. Jeg elsker henne skyhøyt. Etter at hun har oppført seg litt merkelig den siste tiden så har hun nå fortalt meg at hun tror at vi begynner å vokse litt fra hverandre. Jeg føler absolutt ikke det samme. Vi ble enige om at vi ska prøve å fikse opp i dette. Men hvordan. Hun sier at hun vil fortsette å være sammen med meg. Men jeg klarer ikke å få dette av skuldrene, tenker på det hele tiden, vil ikke miste henne. Kanskje lurt å nevne det at før var vi sammen vær eneste dag etter skolen, nå er det ofte sånn at vi kunn møtes i helgene og en sjelden gang i ukedagene pga dårlig tid. Jeg lurer på hvordan jeg skal håndtere sitvasjonen.. Mvh Bekymret 16 åring

SVAR

Besvart 25.10.2018 20:21:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse å ha kjæreste, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle