Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg tenker veldig mye på hva andre tenker om meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tenker veldig mye på hva andre tenker om meg. Jeg har alltid noen å være med i friminuttene, og har det egentlig veldig greit på skolen. Men fortsatt tenker jeg på om andre egentlig synes jeg er irriterende, eller om de engentlig ikke vil være med meg. Jeg føler at jeg har en god tone med alle på skolen, og jeg har heller aldri krangler med noen. Men så spurte jeg for litt siden to av mine nærmeste venner om de ville finne på noe, men de svarte at de ikke orka/kunne. Jeg tenkte først det var greit, men så begynte jeg å tenke. Hva om de ikke liker meg? Hva om de bare synes jeg er irriterende? Kan dere vær så snill gi meg noen svar på om det er jeg som er problemet, eller om det bare er jeg som stresser meg selv opp? Hilsen gutt, 14 år.

SVAR

Besvart 27.10.2018 10:35:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle