Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler på press på skolen og et kroppspress.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en jente som har ganske mye problemer med press idag fikk jeg karakter 3+ i matte som jeg vanlig vis pleier å være veldig god i men jeg begynne å gråte og var lei at jeg fikk den karakteren siden alle guttene i klassen roper alltid ut at de fikk 6 eller 5 og jeg føler veldig på kropps press siden jeg veier 49 kg og er ca. 159 cm og jeg føler meg tjukk og det er også en gutt jeg liker men alltid så tørr jeg ikke å snakke med han siden jeg alltid tenker at det er noe galt med meg

SVAR

Besvart 30.10.2018 13:59:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Blir du stressa av press på skolen?

Opplever du press på skolen, hva gjør det med deg?

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle