Hopp til hovedinnholdet

Er det skadelig med tabletter og kremer for selvbruning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en veldig lite fin farge på huden naturlig, og elsker fargen jeg får når jeg bare er litt brun. Jeg har ikke lyst til å ta solarium eller gjøre noe som er skadelig for meg men vil så gjerne prøve ut noe for ås e om jeg kan ha en farge som gjør meg litt mer selvsikker hele året. Har sett en del reklame for tabletter som skal bidra til finere brunfarge og da spesiellt jevne ut fargen man får fra solen (altså jeg må få sol på sommeren naturlig og sånt for at det skal hjelpe) og også diverse selvbruningsprayer som ikke skal gi unaturlig farge men en gyllenbrun fin farge, men det jeg faktisk lurer på er; er dette noe skadelig for kroppen? Prøvde å lete på nettsidene deres og søke men fant ingen ting bortsett fra at man kan reagere (irritasjon) på selve sprayen på huden, Men er det noe nettverk hvor jeg kan finne konsekvenser eller bivirkninger av slike produkter?

SVAR

Besvart 01.11.2018 20:57:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle