Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal kunne like meg selv igjen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg sliter veldig med motivasjonen min. For hver dag som går blir det vanskligere og vanskligere å stå opp om morgenen. Hverdagen blir tyngre og tyngre for hver dag som går, og jeg presser og presser meg selv for å komme gjennom enda en dag, men vet ikke hvor lenge jeg klarer det lengre. Av dette har jeg begynt å se på meg selv som svak og ubrukelig. Pga. det så ligger nå selvtilitten og selvfølelsen min på 0. Jeg begynner å se på meg selv som et 0. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal kunne like meg selv igjen, for akkurat nå misliker jeg meg selv. Jeg føler jeg sliter med meg selv.

SVAR

Besvart 27.10.2018 15:09:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle