Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er forelsket.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg tror jeg er forelsket i en gutt men er ikke 100% sikker. Jeg spiller håndball på fritiden og tenker på denne gutten hele tiden på skolen, på treningen osv. og jeg føler jeg har mistet motivasjonen på håndballen fordi heg bare vil være med han hele tiden. På treningene så venter heg på at treninga blir ferdig så jeg kan snakke med han. Det skjer ikke hver trening men veldig ofte. Jeg er dårligere i håndball nå enn det jeg var for 4-6 uker siden. For 4-6 uker siden ( før jeg likte han) syntes jeg ikke det var gøy på skolen men nå glader jeg meg til skolen hver dag bare for å møte han. Heg gar skikelig konkurranse instinkt men nå bryr jeg meg ikke om vi vinner eller taper det føles nesten ut som om jeg er følelsesløs helt til jeg snakker med han da blir jeg skikkelogbglad inni meg. Så spørsmålet er Kan det henne at grunner til at jeg har mistet motivasjonen og ikke bryr meg om vi taper eller vinner at jeg er forelsket? IG hvordan får man opp motivasjonen igjen?

SVAR

Besvart 04.11.2018 21:47:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle