Hopp til hovedinnholdet

Er jeg deprimert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jeg deprimert? Hei, jeg lurer på om jeg er deprimert. Har hatt det ganske jævlig etter høstferien, mye følelser og stress, selvmordstanker, negativ tenkning osv. Har tatt flere depresjonstester og får som regel til svar at det er indikasjon på moderat til alvorlig depresjon/depressiv periode. Går på en skole hvor det er mange miljøterapeuter og psykologer å jeg får behandling mens jeg går der, men tør ikke spørre dem om jeg er deprimert. Har jævlig mye selvmordstanker og det blir bare værre og værre. Når jeg snakker med miljøterapeutene på skolen sier de at ting ikke er min feil og at det ikke er min skyld, men jeg tror ikke på dem. Har også jævlig mye skyldfølelse for tiden. Har asperger og synes det er vanskelig og vite at jeg har det. Før gikk jeg på en skole hvor ingen av lærene forstod meg og tenker veldig mye på tiden der nå for tiden. Gikk der i 6 år så er jævlig mange vonde minner derfra. Føler at det er jævlig mye press for tiden og at alle kjefter på meg..

SVAR

Besvart 04.11.2018 18:20:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle