Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp, hvem kan jeg snakke med ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er har virkelig null motivasjon til noen ting å sliter virkelig. Jeg er enda ikke ferdig med vgs, da jeg mangler 1 år til på påbygg og jeg er 20 år. Jeg jobber ikke, går ikke noe skole å ligger bare hjemme i sengen. Jeg føler meg trøtt,sliten og lei dagen lang og det er bare sengen som frister. Jeg legger meg rundt 3 på kvelden å vokner 4 på dagen. Jeg har bare ikke energi til noe å tørr heller ikke søke jobb pga jeg har angst som gjør at jeg er livredd for å gjøre feil osv. Jeg sluttet på spar butikken i kassen fordi jeg følte drt ble for mye for meg. Så da vet jeg ikke ka jobb jeg kan ha. Jeg vil bare prøve få meg en jobb slik jeg ikke ligger heime heile dagane. Jeg blir veldig deprimert. Å jeg føler jeg trenger noen å prate med for å hjelpe meg litt, fordi jeg trenger hjelp. Men vet ikke hvem jeg kan prate med om dette eller hvem jeg skal kontakte.. er bare lei av hvordan livet mitt er nå.. vil gjøre en forandring.

SVAR

Besvart 09.11.2018 10:53:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle