Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke leve lenger nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jente 13 her lenge har jeg verdt kjempe deppa å ville dø å klarer ikke å leve lengre nå... prøvde å si det til noen så de kanskje ville behandle meg bedre men merker ingen forskjell... vi har noe på skolen akkurat nå som heter FLL- FIRST LEGO LEAGUE å jeg er på teknologi.. å alle her hater meg og kjefter på meg hele tida.. jeg siter å skriver dette i en sånn time! å nå driver di å sier " slutt! ikke det der du skal gjørde, skjerp deg!!" å synest ikke det er så hyggelig lenger!! ganske lei av det... å gråter nesten når de holder på sånn... men vil ikke vise at jeg er svak! har ikke så mange venner heler som kan støtte meg.

SVAR

Besvart 06.11.2018 18:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle