Hopp til hovedinnholdet

Kan helsesøster fortelle foreldrene mine det jeg forteller i samtale?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, På skulen skal man ha gruppesamtale og samtale 1 og 1, med helsesøster. Først skal man fylle ut et kjema. Så eg er beskyrma for hvordan helsesøster vil reagere på noen spørsmål som eg kansje svarer ja på eller noe. Vil hun si i fra til foreldrene mine. Og hvis de gjør det e eg beskyrma for hvordan foreldrene mine vil reagere. Vill de sende me på galehus fordi de overeagerer? Æ vet at de "ikkje vet noe" om pyskologi. Plis svar raska ellers.

SVAR

Besvart 07.11.2018 08:14:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle