Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger virkelig noen å snakke med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger virkelig noen å snakke med, men stoler ikke på voksne lenger. Har bodd på instutisjon, vært i beredskapshjem, avlastningshjem, bodd hos slektninger og venner og vet ikke hvem jeg skal gå til for å snakke, når alle jeg har vært hos, eller stolt på, har gitt meg opp. Har hatt skikkelig store problemer og finner ikke noen grunner til å stå opp på morningene lenger. Dette gjorde at et lof-team kommer hjem til meg. Har veldig mye å slite med nå og orker ikke dette her lenger. Trenger noen å snakke med, som jeg vil gi en siste sjanse til. -jente på 15

SVAR

Besvart 20.11.2018 08:01:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle