Hopp til hovedinnholdet

Det siste halvåret har bare vært dritt. Lavt sjølvbilde og ikke motivasjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det siste halvåret har bare vært dritt. Jeg har lavt sjølvbilder, klarer ikke motivere meg selv til å gjøre noe. Jeg har ingen venner og vet ikke lenger hvordan jeg skal komme meg gjennom dagen. Når jeg kommer hjem i fra skolen har jeg ingen energi igjen, jeg er så sliten mentalt. Jeg klarer ikke gjøre noe lenger uten at tankene mine skal øydeleggje det. Det høres kanskje rart ut, men de føles slik. Jeg er helt ubrukelig. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre?, er helt lost.

SVAR

Besvart 25.11.2018 16:09:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle