Hopp til hovedinnholdet

Han kan si stygge ting, sårer meg, skryter av seg selv. Hva skal æ gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå vet æ ikke hva eg skal gjøre snart.Snakker med en gutt som æ like gammel som meg og har snakket med han i 3 år nå og han er homofil som meg.Han kan si veldig stygge ting men er også veldig snill, hjulpet og støttet meg mye.Han er ikke jomfru men det er æ og nå skryter han at han mistet den når han var 16 og gjør allt for å såre mæ selv om æ har sagt ifra at han skal slutte og si unnskyld men det gjør han ikke.Han hadde jo kjæreste for 3 år siden,for hans kjæreste likte ikke at han snakket med mæ.Han kan få meg til å gråte siden eg er jomfru og han sier æ aldri får sex.Har ikke møtt han enda,bare snakket med han på nettet og tlf 4 ganger men det er planen da.Tror han e narssist,han elsker å skryte over seg selv,sier han er best,har størst lepper,alle liker han.Sier de mest stygge ting som finns og tror han alltid har rett og skylder på mæ hele tiden.Æ blir sikkert jomfru resten av livet.Er 19 nå.Har vanskelig å møte noen for sex bare.Hilsen en som æ lei og frustrert.Hva skal æ gjøre?

SVAR

Besvart 25.11.2018 14:58:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle