Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir ofte veldig fort sliten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg blir ofte veldig fort sliten, spesielt etter en dag på skolen, en skoleuke eller etter å ha vært blandt mange mennesker (fester, familiebursdager, masse høye lyder som krangling, hyling, skriking, mange som snakker samtidig) Jeg har prøvd å gjøre ting etter skolen for å se om jeg blir mindre sliten, og jeg blir som regel mindre sliten akkurat mår jeg gjør noe, men får på en måte igjen for det senere ved å bli bare enda mer sliten. Føler ikke jeg klarer å gjøre noe og sovner mye oftere enn før. Hva kan hjelpe mot å bli så sliten og hvordan kan jeg føle meg litt «lettere» og ikke så dårlig og tung i hodet og kropp?

SVAR

Besvart 30.11.2018 16:55:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle