Hopp til hovedinnholdet

Har så mange tanker i hodet mitt og jeg stresser med de hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Har så mange tanker i hodet mitt hele tiden og jeg stresser konstant over disse tankene. Jeg føler hodet mitt bare er et kaos og livet føles skikkelig mørkt. Føler jeg trenger noen å snakke med men Føler ikke jeg kan det. Ikke bestevenninnen min engang fordi jeg er redd hun bare blir irritert når jeg snakker om meg selv. I tillegg så sliter jeg skikkelig med å overnatte andre steder enn hjemme. Jeg blir skikkelig kvalm, får hjertebank, vondt i magen og blir veldig varm. Er så irriterende fordi jeg er redd for å overnatte hos andre pga dette. Skjønner ikke hva det kommer av... Jeg skal snart velge hva jeg vil studere på universitet fordi nå går jeg siste året på videregående men jeg har absolutt ingen ide. Hvordan kan jeg finne ut hva jj vil? Mine interesser er musikk, dans og fashion men dette er ting som er vanskelig å jobbe innenfor så det blir ikke aktuelt og alt blir vanskeligere ettersom at jeg ikke interesserer meg for annet...

SVAR

Besvart 07.12.2018 20:52:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle