Hopp til hovedinnholdet

Jeg har angst og PTSD, er redd for å dra på skolen, får anfall.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt mye med å komme meg på skolen, jeg er redd alle der og trives virkelig ikke. Ingen i klassen er slemme på noen måte, men jeg har PTSD diagnose og er redd alle mennesker så og si. Jeg har en lærer som vet at jeg har angst, men ikke at det er PTSD. Jeg vil helst ikke fortelle hun det fordi hun er en utrolig dårlig å slem lærer. Jeg er redd for å dra på skolen fordi det trigger anfall veldig mye.. hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.12.2018 14:31:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan jeg fortelle andre at jeg ikke er psykisk frisk?

En gutt på 14 år stilte oss dette spørsmålet. Her kan du lese hva psykologen svarte. Gode råd også for deg om du strever litt psykisk og holder det for deg selv eller lurer på hvordan du kan fortelle det.

 

Les mer
account_circle