Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt er dritt - fysisk vold og mobbing

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 12 år (vet jeg er litt for ung for ung.no). Jeg har gått gjennom ekstremt mye i livet mitt, på skolen, hjemme når jeg var mindre, i familien og har blitt mobbet veldig mye, det er kanskje bedre nå men det går jo ikke over så lett. Jeg vet egentlig ikke om jeg klarer mer for alt er dritt, jeg føler jeg er i en kjempe mørk tunnel der jeg ikke kan se noe lys. Jeg har mistet alt håpet. Jeg er en selvskader. Jeg kutter meg selv med kniv eller saks hver eneste dag. Alle forventer så (unskyld ord bruket) jævlig mye av meg. Vennene mine, foreldrene mine, læreren min og absolutt alle. Det blir bare et kjempe stort press! Min biologiske far har vært utro mot meg å mamma og han har behandla meg som en dukke! Når jeg var midre så slo han meg, og hvis jeg begynte å gråte stappa han en mobil eller lmasse papir i kjeftem min! Han er den værste personene som finnes! Jeg vet ikke om jeg orker mer egentlig, jeg har vurdert å ta livet mitt, INGEN kommer til å bry seg uansett!

SVAR

Besvart 06.12.2018 17:20:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle