Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei av livet mitt og trenger å få meg på plass igjen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så lei v livet mitt det eneste jeg har lyst til er å dø men det blir for brutalt får familien ... Av og til håper jeg at en bil kommer å kjører på meg men dette tenker jeg fordi jeg blir plaget og ertet på skolen!! Jeg vil aldri på skolen lenger og folk kaller meg stygge ting og til og med vennene mine støtter meg ikke jeg føler meg veldig dom og teit og at det er noe som feiler meg selv om det ikke er det! Jeg har vært veldig lei meg i det siste og tvilt på meg selv , å nå ligger selvtilliten min på null!!?? Jeg har prøvd å skade meg selv med en saks men jeg klarte det ikke fordi jeg var redd for hva familien min skulle trodd om meg. Og jeg er så lei av alt presset og alle folka på skolen min og noen tåler jeg ikke ansikte på lenger heller. Har du/dere noen gode råd?? Jeg trenger å få meg på plass igjen!! :(

SVAR

Besvart 13.12.2018 19:04:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle