Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er redd hele tiden, jeg sliter med å sove om nettene og å tørre å forlate huset for å gå på skolen om morningen. Det er ikke en spesefik ting jeg er redd for, men jeg er bekymret og redd hele tiden for at det skal skje noe ille. Jeg er redd uten at jeg liksom hvet hva jeg er redd for. Vær gang jeg er redd prøver jeg som regel å overbevise meg selv over at det går fint, men uten nytte. Er dette symptomer på angst?

SVAR

Besvart 17.12.2018 10:30:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle