Hopp til hovedinnholdet

Sliter med kviser, finner ingenting som hjelper har dere noen gode tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt med kviser i sånn 4 år og jeg begynnet å bli sååå lei av det. Jeg får dårlig selvtillit av det og mamma klager alltid over hvor stygg huden min ser ut og mener jeg må bli kvitt kvisene men jeg vet ikke hvordan. Jeg har prøvs alt mulig av renseprodukter, fuktighetskrem uten olje, tonere som skal forbedre talgprodulsjonen - alt uten hell. Det eneste jeg tenker på om dagen er at jeg må bli kvitt kvisene, jeg tenker på det hele tiden og føler at huden min er stygg. Har endel kviser i kinnene og panna, rundt munnen og bryna. Takk for hjelp, hilsen jente som sliter med kviser. Håper dere kan gi meg noen tips om hva som kan hjelpe mot kviser, uten å få reseptbelagte legemidler som fører til masse bivirkninger..

SVAR

Besvart 19.12.2018 21:31:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle