Hopp til hovedinnholdet

Jeg har nesten mistet all motivasjon til alt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg har nesten mista all motivasjon til alt. Orker ikke tanken på enda en dag og legger meg alltid altfor seint. Om morningene finner eg ingen glede til å stå opp og det eg skal gjere blir alltid utsett fordi eg orker ikke. Før la eg meg også seint og da stod eg opp tidlig tilogmed og var ikkje så trøtt. Nå er eg alltid trøtt, Uansett ka. Har prøvd å endre døgnrytmen min men det er veldig vanskelig. Ting er ikke som det skal. Eg klarer ikkje vere på besøk hos venner eller masse med folk. Blir bare lei meg etter eg har vert med mange. Dårlig sevfølelse, og føler eg blir utafor. Gruer meg og bekymrer meg masse om ting eg ikkje treng å gjere. Feks til konf leir og nattcup og andre små ting. Snakker vanlig med folk,men er usikkEr avogtil med noen an de nære vennene og det går fint, men har blitt mindre og mindre og er nesten ikke med noen folk. Faller meir om meir fra dei. Driver med hest og har 3 hester hjemme. Er alltid alleine i stallen oghar ingen motivasjonlengerTeit å holdepåmedhest?

SVAR

Besvart 19.12.2018 21:18:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle