Hopp til hovedinnholdet

Ingen ønsker å ansette meg til deltidsjobb

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt er til hælvete, ingen ønsker og ansette meg til deltidsjobb og foreldrene mine er fattige som faen! Jeg blir bitter og forbanna når jeg prøver og gjøre alt godt og så ender jeg opp med slag i trynet hver gang! Faren min er helt mongo og forstår ingenting og morra mi er en idiot som ikke skjønner en dritt uansett hva jeg sier! Vurderer og ta et balltre og banke i gjel alle arbeidsgiverne som ikke ønsket meg og så hoppet til hodestups til døden utenfor en klippe. Virker som Norge og politikerne og alle hater ungdommen og prøver og ødelegge sin egen fremtid og hele landet her så godt de kan. Alle trygdesnyltere kan gå og henge seg selv og utlendinger bør kastes ut av Norge! Skjønner godt hvorfor folk som Hitler og Lenin osv fikk samlet når folk ikke hadde noen jobber..

SVAR

Besvart 19.12.2018 21:40:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle